Vacatures

Zoek jij een leuke bijbaan in Goes? Kom eens kijken bij Kik Cycleparts. Wij zijn een groothandel in fietsonderdelen met klanten door heel Europa. We zijn vaak op zoek naar enthousiaste magazijnmedewerkers die ons team komen versterken.

Wat ga je doen?

Je versterkt het team in het magazijn. Dit houdt in dat je vaak verschillende taken uitvoert, van het opruimen van binnengekomen artikelen tot het inpakken van bestellingen van klanten. Er is altijd wat te doen in het magazijn, dus je zult je nooit vervelen.

Wat bieden wij?

  • Kik Cycleparts is een flexibele organisatie. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoeveel je werkt, bijvoorbeeld na schooltijd. We werken van 8:00 - 17:00 van maandag tot en met vrijdag, in drukke periodes is het vaak ook mogelijk om in de avonduren wat bij te verdienen.
  • Een fijne werksfeer vinden we belangrijk bij Kik, daarom pauzeren we samen met het hele team en hebben we regelmatig leuke extra's.
  • Een salaris dat boven het minimumloon ligt.

Wat verwachten we van jou?

  • Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken. In het magazijn is het erg belangrijk dat je nauwkeurig bent om fouten in bestellingen te voorkomen.
  • Je kunt minimaal één keer per week een paar uur komen werken.
  • Je bent minimaal 15 jaar oud.


Lijkt het jou leuk om eens te kijken of een bijbaan bij Kik wat voor jou is? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@kikgoes.nl, onder vermelding van 'Open Sollicitatie'. Als we op dat moment extra personeel nodig hebben nodigen we je uit op gesprek en misschien kun je de volgende dag al beginnen. We hopen snel van je te horen!