Over ons

Tweewielergroothandel Kik-Goes is opgericht in 1937 door Dhr. Kik, waar het bedrijf nog steeds naar is vernoemd. Deze is begonnen als voornamelijk leverancier in auto- en fietsbanden voor de lokale detaillisten. Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid naar een totaal leverancier voor fietsonderdelen voor de tweewielerbranch voor zowel binnen- als buitenland.

Momenteel hebben wij een productassortiment van zo'n 10.000 verschillende, uit voorraad leverbare producten. Een zowel breed als diep productaanbod. In ons assortiment komt u dan ook producten tegen van alle bekende- en minder bekende merken.

Door eigen import, goede afspraken met distributeurs en fabrikanten en daarbij ook nog eens een hoge voorraad, kunnen wij het hele seizoen een hoog uitleveringspercentage hanteren. Via eigen transport en een goede samenwerking met betrouwbare transporteurs, kunnen wij een goede en snelle levering garanderen.

Wij hopen u als detaillist graag te verwelkomen als nieuwe klant.

Contractleverancier Dynamo Benelux 10.000 producten uit voorraad leverbaar Vanaf €100 (excl. BTW) in Benelux franko geleverd