Verzend- en leveringsbeleid

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten die wij berekenen verschillen per land. Voor de Benelux geldt:

  • Nederland: €6,95 verzendkosten, vanaf €100 franco. Op werkdagen leveren wij met DHL, op zaterdagen leveren wij met PostNL.
  • België: €7,95 verzendkosten, vanaf €100 franco. Wij leveren op werkdagen met DHL, geen zaterdaglevering beschikbaar.
  • Levering van fietsen Benelux: Vanaf drie stuks franco, bij een lager aantal wordt er €22,50* per fiets berekend.

Voor de verzendkosten voor andere landen verwijzen wij u naar het volgende overzicht (voor het laatst bijgewerkt op 18 september 2023):


Wanneer kan ik mijn bestelling ontvangen?

Wij proberen uw bestelling altijd zo snel mogelijk bij u te krijgen. Voor Nederland geldt:

  • Versturen via DHL: Voor 15 uur besteld is de volgende dag in huis van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag wordt uw bestelling wanneer mogelijk met PostNL verstuurd, anders heeft u uw bestelling 's maandags in huis.
  • Versturen via DPD: Voor 15 uur besteld is de volgende dag in huis van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag wordt uw bestelling wanneer mogelijk met PostNL verstuurd, anders heeft u uw bestelling 's maandags in huis.
  • Versturen via PostNL: Op vrijdag voor 15 uur besteld is de volgende dag in huis.

Voor de levertijden voor andere landen verwijzen wij u naar het volgende overzicht (voor het laatst bijgewerkt op 18 september 2023):


Wij trachten om uw bestelling ook na 15 uur nog dezelfde dag te versturen. Voor het bezorgen zijn wij afhankelijk van de desbetreffende vervoerder, wij hebben zelf geen invloed op het moment van bezorgen. U kunt uw pakket via de track & trace service zelf volgen.


* Alle bedragen zijn exclusief BTW.