Verzendinformatie

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Verzendkosten worden als volgt berekend:

  • Versturen via DHL: Vanaf €100,-* versturen wij uw bestelling franco naar adressen in Nederland en België. Bij een bedrag lager dan €100,-* rekenen wij €6,95* bezorgkosten voor Nederlandse addressen en €7,95* voor Belgische adressen.
  • Versturen via DPD: Vanaf €100,-* versturen wij uw bestelling franco naar adressen in Nederland en België. Bij een bedrag lager dan €100,-* rekenen wij €6,95* bezorgkosten voor Nederlandse addressen en €7,95* voor Belgische adressen.
  • Versturen via PostNL: Voor leveringen op zaterdag werken wij samen met PostNL. Bij een bestelling vanaf €100,-* versturen wij uw bestelling franco, bij een lager bedrag rekenen wij €6,95* bezorgkosten.
  • Levering van fietsen: Vanaf drie stuks franco, bij een lager aantal wordt er €17,50* per fiets berekend.

Wanneer kan ik mijn bestelling ontvangen?

Wij proberen uw bestelling altijd zo snel mogelijk bij u te krijgen.

  • Versturen via DHL: Voor 15 uur besteld is de volgende dag in huis van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag wordt uw bestelling wanneer mogelijk met PostNL verstuurd, anders heeft u uw bestelling 's maandags in huis.
  • Versturen via DPD: Voor 15 uur besteld is de volgende dag in huis van maandag tot en met donderdag. Op vrijdag wordt uw bestelling wanneer mogelijk met PostNL verstuurd, anders heeft u uw bestelling 's maandags in huis.
  • Versturen via PostNL: Op vrijdag voor 15 uur besteld is de volgende dag in huis.

Wij trachten om uw bestelling ook na 15 uur nog dezelfde dag te versturen. Voor het bezorgen zijn wij afhankelijk van de desbetreffende vervoerder, wij hebben zelf geen invloed op het moment van bezorgen. U kunt uw pakket via de track & trace service zelf volgen.


* Alle bedragen zijn exclusief BTW.